Жълта хума на прах 250гр, Avia

  • Марка: Avia

Жълтата хума е богата на кислород, желязо и калий. Тя е подходяща за борба с омразния целулит, суха кожа, цъфтяща и чуплива коса.

Хумата се използва за лечението както на кожни, така и на вътрешни заболявания. Тя лекува трудно заздравяващи рани, циреи, навяхвания и всякакъв вид контузии, разширени вени, отоци, обриви, екземи, ухапвания от насекоми, херпеси, гъбички на краката, дори целулит.

Хумата овлажнява и тонизира, поглъща замърсяванията, извлича токсините, но едно от изключителните й свойства е да се споява с кожата и да разтваря мазнините. Съдържа всички минерални соли, от които се нуждае човешкото тяло. Това качество я прави най- доброто природно средство за разкрасяване на кожата и косата. Приложението й в козметиката датира от най-древни времена.

Жълтата хума е богата на кислород, желязо и калий. Тя е подходяща за:
Суха кожа
Цъфтяща и чуплива коса
Борба с омразния целулит
Има стягащ ефект върху отпуснатата кожа
Сух и чувствителен епидермис
Тонизира и избистря тена на лицето
Жълтата хума придава лек нюанс на по-светлите коси (подсилва светлия цвят на косата)

Съдържание:
100% натурална, жълта хума.

Съвети за употреба:
Примерна рецепта за премахване на целулит:
Приготвя се гъста каша от вода и хума, която се поставя на кожата с леки масажни движения. Посоката на втриване е отдолу нагоре (от коленете към седалището). За по-голям ефект е желателно да се изчака 5-10 мин. преди да се излакне тялото.

Опаковка: 250 гр.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!