Вентролакс 30г, Abo pharma

  • Марка: Abo pharma

За благоприятен ефект върху чревния тракт.
Предназначение:
ВЕНТРОЛАКС е специално разработена нова формула от Александрийска сена, Зърнастец, Алое и Ревен, оказващи благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. Съдържащите се в нея растителни екстракти са обработени по иновативна технология за микронизиране, което ги прави по-добре усвоими за организма, при това на 100% от биоактивните им елементи. Съдържа също Карамфил, който спомага за храносмилателните процеси.

Съставки за максимален ПДП  4 гранули
Сена 980 mg
Зърнастец 480 mg
 
Алое 300 mg
Ревен 80 mg
 
Горски слез  40 mg
Трилистна алойзия  40 mg
Канела 40 mg
Kарамфил 40 mg

Съставки:
стрити на прах микронизирани: листа на Александрийска сена (Cassia Angustifolia M. Vahl), кора на Зърнастец (Rhamnus frangula L.), листа на Алое ( Aloe Ferox Mill), корен на Ревен (Rheum palmatum L.), листа на Горски слез (Malva sylvestiris L.), листа на Трилистна алойзия (Lippia Citriodora Lam. Kunth), кори на Канела (Cinnamomum zeylanicum Blume), скилидки Карамфил (Eugenia caryophyllata Thunb).

Препоръчителен прием:
От 1 до 4 гранули на ден, с повече вода, за предпочитане вечер. 
Продуктът е за възраст над 14години. Под тази възраст: приемайте след консултация и по препоръка на лекуващия лекар. Не превишавайте препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене!

Съхранение:
Съхранявайте на хладно, сухо място, далеч от източници на топлина, слънчева светлина или контакт с вода. При температура под 25С. 
Пазете далеч от деца под 3г. възраст
Нетно количество: 30 g e 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!