Тинктура тройчатка 100мл билкова аптека

  • Марка: Билкова аптека

Тройчатка подпомага детоксикацията на организма.

Организма ни става приемник на множество вредни бактерии, токсини и паразити почти през целия ни живот. Те могат да допринесат за развиването на редица здравословни проблеми, без дори да разберем на какво се дължат. Тройчатка е комбинация от три растения - Карамфил, Артемизинин и Зелен орех, които спомагат за дeтоксикиране на целия организъм, елиминирането и извеждането на паразити, бактерии, гъбички и натрупаните от тях шлаки. Всяка от трите билки е с ясно изразени детоксикиращи и противоъзпалителни свойства, дължащи се на активните им състави, а комбинацията на трите разширява и подсилва ефектите върху организма. Нужно е да се грижим за тялото си и редовно да прилагаме дeтоксикиращи програми, като този продукт е точно това, от което организма се нуждае.

Тройчатка - ползи:

Благоприятно при наличие на паразити, при постоянна умора и неработоспособност, глад за сладко, невъзможност да се засити глада с храна. Благоприятно при наличие на пъпки по лицето, гърдите и гърба. Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката и на целия организъм.

Начин на употреба - Тройчатка тинктура:

Без лекарско предписание. Перорално - Пие се по схема: 1-ви ден - 1 капка в 100 мл вода, 2-ри ден - 2 капки и така с всеки ден се увеличават капките с 1бр до 7 ден / 7 капки /. На 8 ден употребете 60 капки, в 200 мл вода. След 8-ми ден, употребявайте един път седмично по 60 капки, до приключване на тинктурата. Прилагайте 2 пъти годишно. 

Съдържание в 60 капки - Тройчатка:

240 мг карамфил, 350 мг Артемизинин, 10 мг зелен орех.

*По описаната схема! 1 ml съдържа 1 ml тинктура от Тройчатка 1:5, еквивалентен на 250 мг сухо вещество. Етанол 66% об./об.

Противопоказания:

Да не се употребява от бременни, кърмачки и под 18 години; Да не се употребява при възпалителни заболявания на стомаха, при болести на щитовидната жлеза, индивидуална непоносимост! ***Добавката има силно горчив вкус, това е поради съдържанието на пелин, който е най-горчивото вещество на нашата планета и който е една от най-благоприятните лековити билки за човека.

Предупреждение:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!