Тинктура невен и смрадлика 50мл, Билкова аптека

  • Марка: Билкова аптека

Състав

1ml съдържа 1ml тинктура от невен 1:5, еквивалентен на 200mg билка невен цвят. Етанол 66%. /1ml съдържа 1ml тинктура смрадлика 1:5, еквивалентен на 200mg лист смрадлика.

Начин на употреба и дозировка

Перорално - по 20-30 капки, два пъти дневно в 100 мл вода.

Действие и приложение на продукта

Билките в тинктурата действат адстрингентно, кръвоспиращо, противовъзпалително. При възпалени или кървящи венци, херпес и афти. Чудотворното, антибактерицидното и антимикробно действие на смрадликата се дължи на изобилието от влизащите в състава й танини и дъбилни вещества. Невенът има доказано противомикробно действие и подпомага зарастването на рани и образуването на нова тъкан, като също действа противовъзпалително, нервоуспокоително и противомикробно. В комбинация двете билки са изключително полезни и ефективни за устната кухина и я предпазват от парадонтоза.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Годност след отваряне на опаковката

2 месеца

Противопоказания

За изплакване на устната кухина. НЕ СЕ ПИЕ! Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!