След като се накисват в ябълков сок, ягодите бавно се изсушават, като по този начин запазват своите хранителни стойности.Ягодите са богати на витамини, микроелементи и антиоксиданти. Като специфични продукти с висока стойност, откриваме също Витамини С, фолиева киселина, желязо, калий, калций, магнезий и цинк. Манипулацията успешно изключва необходимостта от добавяне на консерванти и изкуствени аромати или оцветители.
Без палмово масло и пшеница. Подсладено само с мед. Хранителни стойности за 100g Ен
Съставки: 100% био чиа семена* *био сертифициран продукт Хранителна стойност за 100 g: Енер
Начин на приготвяне: Като гарнитура към 2 порции: сварете 125гр тайландски ориз в 250мл леко подсоле
Състав: царевичен грис, малц, декстроза, сол, пшенични фибри, емулгатор Е471.Начин на употреба: Може
Червеният ориз е продълговат сорт ориз познат от древността с невероятните си хранителни кач
Овесените трици са обвивката на овесените зърна, която е изключително богата на фибри. Те пома