Оризовия грис се произвежда след смилането на ориз, по популярен има пшениченият грис.Той се използва за приготвяне на каши, сосове, запеканки, сиренки, тутманици, десерти от различен вид.Грисът бързо увеличава обема си няколко пъти при кулинарна обработка.
ПОДХОДЯЩ ЗА ДИАБЕТИЦИ. Без ГМО.
Съставки: оризов грис
Съхранение: Да се съхранява на сухи и проветриви помещения далеч от слънчева светлина при стайна температура (220С).
Употреба: За влагане в храни.
Хранителни стойности на 100g продукт:
енергийни стойности 1553kj/371kcal
мазнини 0,5g
въглехидрати 75g
белтъчини 6,1g
Произход: Шри ЛанкаЗа директна консумация или като съставна част от рецепти за бисквити, торти, слад
Всички продукти „Земела“са 100% ръчна изработка без консервантиСтрана произход: България
Корите на „Земела“са 100% ръчна изработка БЕЗ съдържание на консерванти!Страна произход:
Боб по ханджийски 360 г е 100% натурален продукт, БЕЗ Консерванти, БЕЗ ГМО, БЕЗ Глутен и БЕЗ Лактоза
Див Пилаф 300 г е продукт за бързо приготвяне на чудесно оризово ястие с подправки. Леща по манасти
Леща по манастирски 360 г от Натура е грижливо белена жълта леща. Леща по манастирски 360 г е 100%