Масло от чаено дърво 20мл, Nurs

  • Марка: Nurs

Използвайте смес от базово масло, например масло от гроздови семена, в комбинация с масло от чаено дърво, за да третирате пъпките и акнето. Използвайте клечка за уши, за да нанесете сместа върху пъпката или върху цяла зона от кожата.

Маслото може да се употребява като противогъбично средство, срещу екзема и инфекции на гъбички по кожата. То обаче трябва да се разреди с базисно масло, тъй като самостоятелно е твърде силно.

Маслото от чаено дърво може да се използва върху малки рани, порязвания и изгаряния, за да премахне бактериите.

Тъй като има противовирусни съставки, то може да се използва за облекчаване на симптомите на настинка и грип. За целта сложете няколко капки във ваната или си направете парна баня с гореща вода.

Парната баня с няколко капки масло от чаено дърво облекчава кашлицата и отпушва бронхите. Трябва само да постоите с наведена глава и кърпа на главата над горещата пара, за да вдишате изпаренията.

Смесете няколко капки от маслото с шампоан, за да унищожите въшките. Ако терапията не подейства веднага, повторете процедурата.

Няколко капки масло от чаено дърво във водата на ваната могат да премахнат неприятната миризма по тялото ви. Ако добавите масло в гореща вода и накиснете краката си, ще се отървете от миризмата по тях и от гъбичките.

С гореща парна баня с няколко капки масло от чаено дърво можете да прочистите синусите си. Трябва само да постоите с наведена глава и кърпа на главата над горещата пара, за да вдишате изпаренията. Твърденията са, че терапията не е много приятна като усещане, тъй като съставките на маслото са доста силни, но пробвали я твърдят, че е много ефективна.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!