Натурален ябълков оцет,произведен от собствени ябълки.
Ябълковият оцет е непастьоризиран и естествен продукт. Не се използват никакви химикали, за да се ускори процеса или да се промени външния вид на продукта.
Непастьоризиран и е буквално жив. Той е мътен, тъй като оцетната "майка" е в него.
Непастьоризираният ябълков оцет има мощни здравословни качества.
Пастьоризираният оцет обикновено е бистър, което означава, че е загубил голяма част от тези качества. Това е оцета, който най-често и лесно намирате в големите супермаркети.
Хималайска сол едра 250 г е нерафинирана хималайска солни кристали, ръчно добити и сушени на слънце.
Хималайска сол едра 500 г е нерафинирана хималайска сол е ръчно добита и изсушена от солни кристали
Био Масала придава на ориза и оризовите ястия (пикантен ориз, ориз със зеленчуци и ориз на тиган)
Гарам Масала се използва като подправка за супи, дал, месни и къри ястия, като се добавя в началот
Черна Хималайска Сол, известна като Кала Намак, е специален вид индийска минерализирана сол с отлича
Агар-агар е растителен заместител на желатина, извлечен от червени и кафяви водорасли. Той н
Това е по-високият клас канела в сравнение с най-разпространената канела касия. Тя подпомага