Натурален ябълков оцет, произведен от собствени ябълки.
Натуралният ябълков оцет е един от малкото оцети, които се произвеждат от собствени ябълки, за да се направи традиционния ябълков оцет.
Какво прави този ябълков оцет специален?
Нашият ябълков оцет е непастьоризиран и естествен продукт. Ние не използваме никакви химикали, за да ускорим процеса или да променим външния вид на нашия продукт.
Непастьоризиран и е буквално жив. Той е мътен, тъй като оцетната „майка“ е в него.
Непастьоризираният ябълков оцет има мощни здравословни качества.
Пастьоризираният оцет обикновено е бистър, което означава, че е загубил голяма част от тези качества. Това е оцетът,който най-често и лесно намирате в големите супермаркети.
Нашите ябълки се берат и обработват на място.
Ние използваме внимателно подбрана комбинация от ябълки.