Готова смес за кето хлебчета 160gr / 7 хлебчета
Удобна за използване смес за домашно приготвяне на кето хлебчета.
Без ГМО / Без ГЛУТЕН / Без ДОБАВКИ / ВМ-НВХ / НИСЪК ГИ
Хранителна информация за 100 г:
Енергийна стойност – 1989,09kJ / 475,2kcal;
Мазнини – 30,1 гр,
от които наситени – 2,8 гр;
Въглехидрати – 9,1 гр,
от които захари – 1,4 гр;
Фибри – 17,7 гр;
Белтъчини – 20,00 гр;
Сол – 2,06 г
Хранителна информация за eдно хлебче:
Енергийна стойност – 116kcal;
Мазнини – 7,3 гр,
Нетни въглехидрати – 1,95 гр,
Белтъчини – 6,8 гр;
Състав:
Бадемово брашно, кокосово брашно, брашно от лупина, индийски живовляк, стевия и еритритол бленд, хималайска сол, сода за хляб (без антислепващи агенти), чесън на прах.
Начин на приготвяне:
Към готовата смес добавете добре разбити едно яйце и три белтъка. 1 ч.л. ябълков оцет и 240 мл вряла вода.
Разбъркайте сместа (ако сместа е на бучки може да ги разбиете с миксер), оформете на 7 питки и печете в загрята на 180 градуса фурна, според мощността й, около 50-60 мин.
Ако печете двойна доза или хляб, увеличете времето с около 15 – 25 мин.
Важно условие за добро изпичане и добър външен вид е да предвидите достатъчно разстояние между питките така, че при нарастването им те да не се допират.