Особено приятна и подходяща за приготвянето на студени блюда . Тя е много подходяща при топлинна обработка на пилешко и телешко месо, риба. Освен че предпазва от изтичане на месния сок, много добре го ароматизира.
Хималайска сол едра 250 г е нерафинирана хималайска солни кристали, ръчно добити и сушени на слънце.
Хималайска сол едра 500 г е нерафинирана хималайска сол е ръчно добита и изсушена от солни кристали
Био Масала придава на ориза и оризовите ястия (пикантен ориз, ориз със зеленчуци и ориз на тиган)
Гарам Масала се използва като подправка за супи, дал, месни и къри ястия, като се добавя в началот
Черна Хималайска Сол, известна като Кала Намак, е специален вид индийска минерализирана сол с отлича
Агар-агар е растителен заместител на желатина, извлечен от червени и кафяви водорасли. Той н
Това е по-високият клас канела в сравнение с най-разпространената канела касия. Тя подпомага