Чудесно овкусява ястия, десерти, кремове, сосове, чай и други.
Хранителна стойност на 100г:
Енергийност: 1205 kJ/288 kcal
Мазнини: 0 г
от които наситени: 0 г
Въглехидрати: 12,65 г
от които захари: 3,2 г
Белтъчини: 0,1 г
Сол: 0,03 г
Съхранение на сухо и проветриво място, след отваряне в хладилник.
Нето тегло: e 10г
Произход: Папуа Нова Гвинея
Хималайска сол едра 250 г е нерафинирана хималайска солни кристали, ръчно добити и сушени на слънце.
Хималайска сол едра 500 г е нерафинирана хималайска сол е ръчно добита и изсушена от солни кристали
Био Масала придава на ориза и оризовите ястия (пикантен ориз, ориз със зеленчуци и ориз на тиган)
Гарам Масала се използва като подправка за супи, дал, месни и къри ястия, като се добавя в началот
Черна Хималайска Сол, известна като Кала Намак, е специален вид индийска минерализирана сол с отлича
Агар-агар е растителен заместител на желатина, извлечен от червени и кафяви водорасли. Той н
Ябълĸoвият oцeт e вид oцeт нaпpaвeн чpeз фepмeнтaция нa ябълĸoвo винo. Πo вpeмe нa тoзи пpoцec, з
Съставки: Калиев хлорид (66% мин), натриев хлорид (33,3% макс), агент срещу овлажняване (магнезиев к