Био Кокосова захар 250 г
Кокосовата захар има нисък гликемичен индекс (35), високо минерално съдържание, богата е на аминокиселини и витамини от групата B.
Извлича се от цветовете на кокосoвите палми.
С лекия си карамелен вкус е подходяща за подслаждане на кафе и всякакви десерти.
По сладост се доближава до тръстиковата захар.
Хранителна стойност на 100 г:
Енергийност: 1570 kJ/375 kcal
Мазнини: 0 г
от които наситени 0 г
Въглехидрати: 100 г
от които захари: 75 г
Белтъчини: 0 г
Сол: 0 г
Съхранение на тъмно и хладно място.
Нето тегло: e 250г
Произход: Индонезия
Продуктът е сертифициран да съдържа най-малко 100 mg/кг метилглиоксал. 100% чист, автентичен монофл
Продуктът е сертифициран да съдържа най-малко 100 mg/кг метилглиоксал. 100% чист, автентичен монофл
Състав: 100% Натурален пчелен мед Произход: България ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ ЗА 100g Нето продукт
Състав: 100% плод от рожков.Без добавена захарХранителна стойност на 100 g:Енергия: 315 kcal / 1318
БИО ЕРИТРИТОЛкристалиСъстав: Био Еритритол 100%Заместител на захарта, подходящ за диабетици, нулева
Био Еритритол на прахБез Глутен, Без ГМОСъстав: 100% БИО ЦАРЕВИЦАХранителна стойност на 100г:Енергий
БИО ЗАХАР от ФУРМИ Богата е на фибри.С лекия си карамелен вкус е подходяща заподслаждане на кафе и
Процесът на добив на кленов сироп е вековна традиция в Северна Америка, където индианците са го изпо