Био Индийско орехче на прах
Широко използвана в индийската и близкоизточна кухня, има леко сладък вкус. За овкусяване на солени ястия с картофи, месо и др. Също така и за приготвянето на някои традиционни сладки в Индия. Добре се съчетава с черен пипер, магданоз, лук и др.
Хранителна стойност на 100 гр
Енергийност: 2239 kJ/538 kcal
Мазнини: 36,3 гр
от които наситени: 25,9 гр
Въглехидрати: 45,0 гр
от които захари: 2,5 гр
Белтъчини: 5,8 гр
Сол: < 0,05 гр
Съхранение на сухо и проветриво място.
Нетно тегло: 30 гр
Хималайска сол едра 250 г е нерафинирана хималайска солни кристали, ръчно добити и сушени на слънце.
Хималайска сол едра 500 г е нерафинирана хималайска сол е ръчно добита и изсушена от солни кристали
Био Масала придава на ориза и оризовите ястия (пикантен ориз, ориз със зеленчуци и ориз на тиган)
Гарам Масала се използва като подправка за супи, дал, месни и къри ястия, като се добавя в началот
Черна Хималайска Сол, известна като Кала Намак, е специален вид индийска минерализирана сол с отлича
Агар-агар е растителен заместител на желатина, извлечен от червени и кафяви водорасли. Той н
Ябълĸoвият oцeт e вид oцeт нaпpaвeн чpeз фepмeнтaция нa ябълĸoвo винo. Πo вpeмe нa тoзи пpoцec, з
Съставки: Калиев хлорид (66% мин), натриев хлорид (33,3% макс), агент срещу овлажняване (магнезиев к