Ядките макадамия са дървесни ядки, които имат фин, маслен вкус и кремообразна текстура. Макадамията е богата на витамини, минерали (манган, тиамин), фибри, антиоксиданти и здравословни мазнини. Потенциално консумацията й може да съдейства за загуба на тегло, подобряване на здравето на червата и защита срещу диабет, метаболитен синдром и сърдечни заболявания.
Препоръчителна употреба: Добави макадамия към твоята закуска, десерт или консумирай директно.
Съставки: макадамия*.
*биологично сертифицирана съставка.
Съхранявайте на хладно и сухо място.
Произход: Кения
Органично сертифициране на продукта от BG – BIO – 22
Без палмово масло и пшеница. Подсладено само с мед. Хранителни стойности за 100g Ен
Съставки: 100% био чиа семена* *био сертифициран продукт Хранителна стойност за 100 g: Енер
Начин на приготвяне: Като гарнитура към 2 порции: сварете 125гр тайландски ориз в 250мл леко подсоле
Състав: царевичен грис, малц, декстроза, сол, пшенични фибри, емулгатор Е471.Начин на употреба: Може
Червеният ориз е продълговат сорт ориз познат от древността с невероятните си хранителни кач
Овесените трици са обвивката на овесените зърна, която е изключително богата на фибри. Те пома