Нефилтриран Био Ябълков Оцет без добавени подсладители е верният избор за всяко домакинство. Киселинността му е 5%.
Препоръчителна употреба: С този оцет можеш както да овкусиш салатата си, така и да си направиш напитка, като го разредиш с вода и подсладиш с мед. Отново разреден с вода се използва и за борба с пърхота, като се залива цялата коса по време на къпане.
Произход: Германия
Хималайска сол едра 250 г е нерафинирана хималайска солни кристали, ръчно добити и сушени на слънце.
Хималайска сол едра 500 г е нерафинирана хималайска сол е ръчно добита и изсушена от солни кристали
Био Масала придава на ориза и оризовите ястия (пикантен ориз, ориз със зеленчуци и ориз на тиган)
Гарам Масала се използва като подправка за супи, дал, месни и къри ястия, като се добавя в началот
Черна Хималайска Сол, известна като Кала Намак, е специален вид индийска минерализирана сол с отлича
Агар-агар е растителен заместител на желатина, извлечен от червени и кафяви водорасли. Той н
Ябълĸoвият oцeт e вид oцeт нaпpaвeн чpeз фepмeнтaция нa ябълĸoвo винo. Πo вpeмe нa тoзи пpoцec, з
Това е по-високият клас канела в сравнение с най-разпространената канела касия. Тя подпомага