Приготовление: Съотношението при варене на ориз-вода е 1:6 на тих огън за около 45 мин. Може да се добави към салати или като гарнитура към ястия. При печене съотношението намалява на 1:2 ориз-вода(или бульон) за около 30 мин. Набъбва около3-4 пъти.
Хранителна стойност на 100 g:
Енергийност: 1509 kJ / 360 kcal
Белтъчини: 9,3 g
Въглехидрати: 74,0 g
Мазнини: 2,5 g
Съхранение на сухо и хладно място
Произход: Канада
Без палмово масло и пшеница. Подсладено само с мед. Хранителни стойности за 100g Ен
Съставки: 100% био чиа семена* *био сертифициран продукт Хранителна стойност за 100 g: Енер
Начин на приготвяне: Като гарнитура към 2 порции: сварете 125гр тайландски ориз в 250мл леко подсоле
Състав: царевичен грис, малц, декстроза, сол, пшенични фибри, емулгатор Е471.Начин на употреба: Може
Червеният ориз е продълговат сорт ориз познат от древността с невероятните си хранителни кач
Овесените трици са обвивката на овесените зърна, която е изключително богата на фибри. Те пома