Билкова смес №23 (за холестерол) 200 гр, Здравница

  • Марка: Здравница

Билкова смес №23 на "Здравница" е съставена от 7 вида билки може да се използва при високи нива на холестерола. Количеството е достатъчно за едномесечен прием.

- 100% природен продукт
- Произведен в България
- По рецепти на лечителя Петър Димков
- Опаковка за 1 месец прием


Билкова смес №23 на "Здравница" е съставена от 7 вида билки може да се използва при високи нива на холестерола. Количеството е достатъчно за едномесечен прием!

Билкова смес №23 на "Здравница" не съдържа отровни и опасни за здравето растения и отговаря на изискванията на БДС и МЗ.

Билковата смес е изготвена по рецепта на лечителя Петър Димков.

Действие:

Великденче
Билката е една от най-уважаваните растение в немската народна медицина. До ден днешен народът го нарича "изцерение от всичко", пише Мария Требен. Тя го предписвала срещу висок холестерол.

Шипка
В българската народна медицина шипката се прилага много широко. Шипката се използва при атеросклероза, болести на черния дроб и бъбреците, дихателните органи, стомашно-чревни заболявания и простуди, нарушения в обмяната на веществата, ендокринни разстройства.

Самобайка
Билката се използва широко в народната медицина като противовъзпалително средство, стимулира храносмилането и общия метаболизъм.

Коприва
Листата притежават кръвоспиращо, диуретично, противоревматично действие; влияят благотворно върху обмяната на веществата, намаляват кръвната захар. Това действие се дължи на витамините, солите на желязото и други съединения.

Троскот
Билката е позната като отлично помощно средство при бъбречни седиметни, урологични смущения, простатит, стомашно-чревни дисфункции и др.

Мокреш
Билката възстановява здравето на клетките в организма и намалява оксидативния стрес. Може да се използва от хора с повишена нива на кръвната захар. Действа благоприятно при проблеми с щитовидната жлеза.

Левурда (див чесън)
Ефектите на левурдата са добре познати във фитотерапията: регулира високото кръвно налягане, подкрепя сърцето, действа съдоразширяващо и снижава нивата на т.нар. лош холестерол в кръвта.

Съдържание:

Билкова смес №23 съдържа 200 гр. сухи билки в съотношение:
- Великденче (Veronica officinalis): 30%
- Шипково брашно (Fr. Rosa Canina): 25%
- Самобайка (Glechoma hederacea): 15%
- Коприва - лист (Urtica Dioica): 10%
- Троскот (Cynodon dactylon): 10%
- Мокреш (Nasturtium officinalis): 5%
- Левурда (Allium Ursinum): 5%

Начин на приготвяне:

2 супени лъжици от билковата смес киснат 10 мин. в 500 гр. гореща вода. Прецежда се. Пие се 3 пъти дневно по 120 гр. преди хранене.

Допълнителна информация:

Да не се предозира! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца.

Опаковка: 200 гр.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!