Билкова смес №22 (за диабет) 200 гр, Здравница

  • Марка: Здравница

Билкова смес №22 на "Здравница" е съставена от 8 вида билки може да се използва при диабет. Количеството е достатъчно за едномесечен прием!

- 100% природен продукт
- Произведен в България
- По рецепти на лечителя Петър Димков
- Опаковка за 1 месец прием


Билкова смес №22 на "Здравница" е съставена от 8 вида билки може да се използва при диабет. Количеството е достатъчно за едномесечен прием!

Билкова смес №22 на "Здравница" не съдържа отровни и опасни за здравето растения и отговаря на изискванията на БДС и МЗ.

Билковата смес е изготвена по рецепта на лечителя Петър Димков.

Действие:

Черна боровинка
Черната боровинка има антисептично и противовъзпалително действие. Листа на боровинката понижават триглицеридите и нивата на кръвната захар, като стимулират производството на инсулин.

Бобови шушулки
Бобовите чушки понижават количеството на захарта в кръвта, действат пикочогонно и обезводняващо. Благодарение на това се прилагат като допълнително средство при диабет и заболявания на пикочните пътища.

Жаблек
Билката понижава нивата на кръвната захар и има действие, подобно на инсулина. Действа диуретично и потогонно, увеличава млечната секреция.

Черница
Българската народна медицина използва листата на черницата като пикочогонно, хипогликемично и седативно средство. Билката се прилага при диабет, бронхит, запек и др.

Глухарче
Билката усилва действието на подстомашната жлеза - повишава отделянето на инсулин и намалява количеството на холестерола в кръвта. В българската народна медицина се прилага при чернодробни заболявания, заболявания на пикочните пътища, стомашни смущения и диабет.

Коприва
Листата на копривата притежават кръвоспиращо, диуретично, противоревматично действие; влияят благотворно върху обмяната на веществата, намаляват кръвната захар.

Кисел трън
Киселият трън притежава жлъчегонно и утеротонично действие. Тези свойства се определят предимно от съдържащия се в растението берберин. Съществуват данни, че действието на берберина е идентично с ефекта на инсулина върху клетките.

Червен кантарион
Червеният кантарион се препоръчва за регулиране на кръвната захар, засилва отделянето на стомашен сок и подобрява храносмилането. Билката се прилага при възпаления на черния дроб, анемия, диабет и др.

Съдържание:

Черна боровинка (Vaccinium myrtillus): 20%
Бобови шушулки (Phaseolus Vulgaris Savi.): 20%
Жаблек (Galega officinalis): 10%
Черница (Morus Nigra): 10%
Глухарче (Taraxacum Officinale): 10%
Коприва (Urtica Dioica): 20%
Кисел трън (Berberis Vulgaris): 10%
Червен кантарион (Centaurium erythraea): 10%

Начин на приготвяне:

2 супени лъжици от билковата смес се варят в 500 гр. вода 5 мин. Прецежда се. Пие се по 3 пъти дневно по 100 гр. преди хранене.

Допълнителна информация:

Да не се предозира! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца.

Опаковка: 200 гр.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!