Билкова смес №20 (за киста на яйчниците) 200 гр, Здравница

  • Марка: Здравница

Билкова смес №20 на "Здравница" е съставена от 11 вида билки може да се използва при киста на яйчниците. Количеството е достатъчно за едномесечен прием!

- 100% природен продукт
- Произведен в България
- По рецепти на лечителя Петър Димков
- Опаковка за 1 месец прием


Билкова смес №20 на "Здравница" е съставена от 11 вида билки може да се използва при киста на яйчниците. Количеството е достатъчно за едномесечен прием!

Билкова смес №20 на "Здравница" не съдържа отровни и опасни за здравето растения и отговаря на изискванията на БДС и МЗ.

Билковата смес е изготвена по рецепта на лечителя Петър Димков.

Действие:

Кисел трън
Българската народна медицина препоръчва кисел трън при маточни заболявания, възпаление и камъни в бъбреците и пикочния мехур, чернодробни и жлъчни заболявания, гной в урината, безапетитие.

Цариче
Билката действа кръвоспиращо, антидиарично, противовъзпалително. Царичето се прилага обилна менструация, бяло течение, болки в органите на малкия таз, смутена функция на яйчниците.

Турта
Българската народна медицина използва Турта при кръвоизливи, миоми на матката, маточни възпаления, мастопатия, кисти. Билката действа кръвоспиращо, антисептично, тонизиращо, стимулира менструацията.

Петопръстник
Билката действа благоприятно при миома на матката, тумори, хемороиди, възпаления на стомаха и червата, диария, чернодробни заболявания, възпаление на очите.

Бял равнец
Растението се употребява традиционно за успокояване на болката при маточни контракции по време на менструация и раждане. Вземано редовно в малки дози, може да регулира месечния цикъл, особено в случаите на оскъдна или нередовна менструация.

Овчарска торбичка
Билката действа кръвоспиращо, намаляващо артериалното налягане, засилващо маточните контракции действие. Българската народна медицина използва Овчарска торбичка при маточни кръвотечения по всяко време освен при бременност и преди раждане.

Росопас
Билката се използва като болкоуспокояващо и спазмолитично средство средство, премахва спазмите.

Клинавиче
В българската народната медицина билката се използва при маточни заболявания, бяло течение , за ускоряване на родовата дейност и за отделянето на плацентата, а също така и като лактогенно средство.

Полски хвощ
Билката подпомага оздравителните процеси на съединителната тъкан, епидермиса и лигавиците, засилва защитните сили на организма. Полският хвощ действа благоприятно при заболявания на пикочо-половата система.

Невен
Невенът оказва положително въздействие върху състоянието и функциите на стомашно-чревната лигавица, кожата и централната нервна система. Невенът влияе благоприятно върху женската полова система.

Черен оман
Стимулира растежа на клетките, ускорява заздравителните процеси в тъканите, действа противовъзпалително, има хипотензивна активност. Билката действа благоприятно при язва на стомаха и дванадесетопръстника, менструални смущения, кръвоизливи и др.

Съдържание:

Билкова смес №20 съдържа 200 гр. сухи билки в съотношение:
- Кисел трън (Berberis Vulgaris): 15%
- Цариче (Alchemilla Vulgaris): 15%
- Турта (Tagetes Erecta): 10%
- Петопръстник (Potentilla Reptans): 10%
- Бял равнец (Achillea Millefolium): 10%
- Овчарска торбичка (Capsella bursa-pastoris): 10%
- Росопас (Fumariae Officinalis: 10%
- Клинавиче (Astragalus Glycyphyllos): 5%
- Полски хвощ (Equisetum Arvense): 5%
- Невен (Calendula Officinalis): 5%
- Черен оман (Symphytum Officinale): 5%

Начин на приготвяне:

2 супени лъжици от билковата смес киснат в 10 мин. в 500 гр. гореща вода. Прецежда се. Пие се 3 пъти дневно по 150 гр. преди хранене.

Допълнителна информация:

Да не се предозира! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца.

Опаковка: 200 гр.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!