Билкова смес №12 (за високо кръвно) 200 гр, Здравница

  • Марка: Здравница

Билкова смес №12 на "Здравница" е съставена от 8 вида билки може да се използва при хипертония (високо кръвно налягане). Количеството е достатъчно за едномесечен прием.

- 100% природен продукт
- Произведен в България
- По рецепти на лечителя Петър Димков
- Опаковка за 1 месец прием


Билкова смес №12 на "Здравница" е съставена от 8 вида билки може да се използва при хипертония (високо кръвно налягане). Количеството е достатъчно за едномесечен прием!

Билкова смес №12 на "Здравница" не съдържа отровни и опасни за здравето растения и отговаря на изискванията на БДС и МЗ.

Билковата смес е изготвена по рецепта на лечителя Петър Димков.

Действие:

Мента
Намалява мускулните и съдовите спазми, притежава антихипертензивно действие (намалява налягането при хипертония). Ментолът, съдържащ се в растението, намалява кръвното налягане.

Бял имел
Снижава повишеното артериално налягане, което се свързва със способността му да разширява кръвоносните съдове и да премахва съдовите спазми. Смята се, че този ефект се дължи на съдържащия се в белия имел вискотоксин.

Маточина
Успокоява нервната система, има спазмолитично-антиспастично, болкоуспокояващо и противогърчово действие. Билката действа благоприятно при при високо артериално налягане, виене на свят, нередовна менструация.

Комунига
Билката притежава нервоуспокоително и сънотворно действие. Освен това действа болкоуспокояващо и противоспастично. Растението понижава кръвното налягане.

Върба
Върбата действа обезболяващо, противовъзпалително и хипотонично.

Хвощ
Билката подпомага оздравителните процеси на съединителната тъкан, епидермиса и лигавиците, като поддържа еластичността на кръвоносните съдове. Българската народна медицина препоръчва билката при високо артериално налягане исърдечни заболявания.

Глог
Билката действа благоприятно при заболявания на сърдечно-съдовата система. Засилва енергията на сърдечните съкращения. Успокоява сърцето. Действа разширяващо върху кръвоносните съдове и подобрява кръвоснабдяването на сърцето и на мозъка. Умерено снижава повишеното артериално налягане.

Росопас
Притежава болкоуспокояващо, спазмолитично и жлъчегонно действие. Билката влияе благоприятно за премахване на болките и облекчаване на спазмите.

Съдържание:

Билкова смес №12 съдържа 200 гр. сухи билки в съотношение:
- Мента (Mentha): 20%
- Бял имел (Viscum album): 15%
- Маточина (Melissa officinalis): 15%
- Комунига (Melilotus officinalis): 10%
- Върба - листа (Salix Аlba): 10%
- Хвощ (Equisetum arvense): 10%
- Глог - цвят (Crataegus Monogyna): 10%
- Росопас (Fumaria Officinalis): 10%

Начин на приготвяне:

2 супени лъжици от билковата смес киснат 10 мин. в 500 гр. вряла вода. Прецежда се. Пие се 3 пъти дневно по 100 гр. преди хранене.

Допълнителна информация:

Да не се предозира! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца.

Опаковка: 200 гр.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!