Био Бразилска ядка
За родина на Бразилската ядка се счита Латинска Америка. Богат източник е на енергия и селен, природни антиоксиданти, протеини, поради което е важно да бъде консумирана сурова, както и поръсена със захар или сол. Представлява чудесна закуска. Изключително ценна с ефекта си за понижаване нивото на "лошия" холестерол, балансирането на захарта в кръвта и редуцирането на стреса.
Хранителна стойност на 100 гр
Енергийност: 2742 kJ/655kcal
Мазнини: 66 гр
от които наситени: 15 гр
Въглехидрати: 12 гр
от които захари: 2.3 гр
Белтъчини: 14 гр
Натрий: 3 мг
Съхранение на сухо и проветриво място, след отваряне в хладилник.
Нето тегло: 150 гр
Без палмово масло и пшеница. Подсладено само с мед. Хранителни стойности за 100g Ен
Съставки: 100% био чиа семена* *био сертифициран продукт Хранителна стойност за 100 g: Енер
Начин на приготвяне: Като гарнитура към 2 порции: сварете 125гр тайландски ориз в 250мл леко подсоле
Състав: царевичен грис, малц, декстроза, сол, пшенични фибри, емулгатор Е471.Начин на употреба: Може
Червеният ориз е продълговат сорт ориз познат от древността с невероятните си хранителни кач
Овесените трици са обвивката на овесените зърна, която е изключително богата на фибри. Те пома