Готова смес за кето бисквитки 140гр / 18 порции
Удобна за използване смес за домашно приготвяне на кето бисквитки.
Без ГМО / Без ГЛУТЕН / Без ДОБАВКИ / ВМ-НВХ / НИСЪК ГИ
Хранителна информация за 100 г:
Енергия 321.6 kcal/1347,24kj
Мазнини 16,00 гр;
-от които наситени 4,0 гр;
Въглехидрати 6.3 гр;
-от които захари 1,8 гр;
Фибри 26,2 гр;
Полиоли 21,87 гр;
Белтъчини 15, 5 гр;
Хранителна информация за порция (една бисквитка):
Енергия 53 kcal/221,75 kj
Мазнини: 4,6 гр
– от които наситени 2,4 гр
Въглехидрати: 0.40 гр
-от които захари 0,1 гр
Фибри: 2,3 гр
Полиоли: 1.94 гр
Белтъчини: 1.2 гр
Състав:
Бадемово брашно, подсладители: еритритол, стевия, брашно от лупина, разтворими растителни пребиотични фибри, кокосово брашно* , конджак фибри , канела, джинджифил, сода, сол, свински желатин, карамфил, ксантанова гума,натурален плодов аромат
* от контролирано био производство
Начин на приготвяне:
Оставете 75 гр краве масло да омекне на стайна температура (около2 часа).
Изсипете готовия микс в купа, добавете мекото масло и 20 гр вода.
Разбийте с миксер или друг уред за омесване на тесто.
Бъркайте до хомогенна смес, може да го оставите да стегне леко в хладилник преди да разстелите между две хартии за печене използвайки точилка, метод за приготвяне ако използвате резци.
В противен случай, може да оформите 18 кръгли бисквити с диаметър около 4.5-5 см.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 9 минути, до златисто.
Ако желаете по-хрупкави бисквити, можете да увеличите времето за печене и съответно да го намалите ако искате по-мека консистенция.
Оставете да изстинат на стайна температура до желана хрупкавост.