Квeрцетин комплекс 100мг 60к, Bioherba

  • Марка: Boiherba

Кверцетинът е мощен биофлавоноид, който действа като естествено противовъзпалително средство със силни имунологични свойства. Той насърчава производството на колаген и съединителна тъкан.

Цитрусовите биофлавоноиди са естествени пигменти, които спомагат на организма да развива защитни способности срещу свободните радикали. Екстрактът от шипки съдържат много полезни субстанции – антиоксиданти и други, които подкрепят кръвоносните съдове.

Бромелаинът е биоактивен природен ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло, благоприятства на сърдечно-съдовата система и костно-ставния апарат. Това са само част от веществата и билките присъстващи в комплекса, който несравнимо ще обогати цялото тяло с жизненоважни вещества, ще подсили имунитета и ще спомогне за детоксикация на високо клетъчно ниво.

Състав:

В 1 капсула: витамин С – 90 мг, кверцетин – 90 мг, цитрусов биофлаваноиден комплекс – 1 мг, шипки екстракт – 10 мг, ацерола екстракт – 10 мг, рутин – 2 мг, бромелаин – 10 мг.

Прием:

По две капсули дневно с вода по време на хранене.

Кверцетин комплекс е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!