Безглут смес за кето баница 170гр, Gram за килоgram

  • Марка: GRAM за КИЛОGRAM

Съставки: брашно от нахут, оризови кори, тапиока, кокосово брашно, морска сол.

Начин на приготвяне:

Изсипете съдържанието на плика в дълбока купа. Разбъркайте сухите съставки. След това плавно добавете първо 20 мл мазнина по избор, после 450 мл газирана вода и разбъркайте добре.

След това в отделна купа разбийте 3 бр. яйца, ако желаете можете да добавите 100 гр натрошено сирене или настърган кашкавал. Добавете яйцата към сместа и разбъркайте добре.

Сложете хартия за печене в подходящ съд с големина около 27 см на 20 см. Изсипете сместа в него така, че тя да заема височина около 3 см. Ако формата е твърде голяма, баницата ще стане по-тънка. За красота поръсете с малко семена по избор.

Загрейте фурната на 180 градуса на вентилатор и долен реотан. Печете за 60 мин.

Изкарайте баницата, оставете я за 5 мин, след което с хартията я сложете на решетката да изстине. 

Хранителна стойност за 100 гр:

Енергийност* 392,12 kJ/ 93,72 kcal

Въглехидрати 12,7 гр от които захари 0,9 гр

Мазнини 3,07 гр от които наситени мастни киселини 1,04 гр

Белтъчини 3,83 гр

Сол 0,91 гр

*В калорийната стойност е включена и стойността на добавените продукти за получаване на продукта.
 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!