Бъзак 100гр, Bionia

  • Марка: Bionia

ПОЛЗИ:

Бъзак Sambucus ebulus (тревист бъз) действа благоприятно:

на имунната функция

при вирусни и гъбични заболявания

като диуретик

при онкологични заболявания

при радиоактивни източници

Специфичната лечебна сила на бъзака са характерните за него антоцианини – багрилни вещества, даващи тъмния черно-виолетов цвят на плода.

Плодчетата на бъзака имат антиоксидантен ефект. Комбинацията от полифенолни съединения с витамините С, Е и А помагат за редукцията на свободни радикали. Повлиява се благоприятно сърдечно-съдовата система, метаболитните процеси, бъбречната дейност и панкреасната жлеза. Заедно с витамин С флавоноидите и танините оказват положителен ефект върху съединителната тъкан и поддържат здравето на тънките капилярни стени. Плодовете на Sambucus ebulus действат позитивно върху организма при наличие на тежки метали и радиоактивни изотопи.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Препоръчителен прием: 10 до 20 зрънца дневно на гладно особено през есенно-зимния сезон. При чувствителни хора и деца не повече от 2-3 зрънца дневно. Консумира се с профилактично-лечебна цел.

Предупреждение: В големи дози растението е ОТРОВНО! Силно действаща билка!

Консумират се директно сушените плодчета или се добавят към смутита и фрешове. Може да се накисва по 1 ч.л. сушени плодчета (10- 15 зрънца) от вечерта в чаша вода, а на следващата сутрин се прецежда и изпива на гладно.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Биониа Бъзак съдържа: зрели плодове български тревист бъзак Sambucus ebulus – сушени, цели. Биониа Бъзак е с гарантиран български произход и качество. Нетно количество: ℮ 100 g

Натурален източник на:

Антоцианини

Витамини

Минерали

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!