Този органичен бакпулвер е безглутеновата алтернатива на маята като набухвател за тестени и сладкиши. Бакпулверът представлява смес от киселина и основа, но с вещество, което не им позволява да образуват реакция. Когато започне замесването на тесто, при добавянето на вода (или навлажняването) киселината реагира с основата. Отделя се въглероден диоксид – неговите мехурчета дават набухвателния ефект.
набухватели (монокалциев фосфат, натриев бикарбонат), царевично нишесте*.
* от органично земеделие
* Органично
* Веган
* Без глутен
Хималайска сол едра 250 г е нерафинирана хималайска солни кристали, ръчно добити и сушени на слънце.
Хималайска сол едра 500 г е нерафинирана хималайска сол е ръчно добита и изсушена от солни кристали
Био Масала придава на ориза и оризовите ястия (пикантен ориз, ориз със зеленчуци и ориз на тиган)
Гарам Масала се използва като подправка за супи, дал, месни и къри ястия, като се добавя в началот
Черна Хималайска Сол, известна като Кала Намак, е специален вид индийска минерализирана сол с отлича
Агар-агар е растителен заместител на желатина, извлечен от червени и кафяви водорасли. Той н
Ябълĸoвият oцeт e вид oцeт нaпpaвeн чpeз фepмeнтaция нa ябълĸoвo винo. Πo вpeмe нa тoзи пpoцec, з
Това е по-високият клас канела в сравнение с най-разпространената канела касия. Тя подпомага