Артемизинин 100мгх90капс, Doctor`s Best

  • Марка: Doctor's Best

Artemisinin е хранителна добавка, която се извлича от китайската жилка Artemisia annua. На места може да я срещнете под наименуванието „сладък пелин“ или Ching-Хао. Листата са се използвали в миналото за укрепване на здравето. 

Artemisinin 100 мг 90 капсули от Doctor's Best се използва за профилактично лечение на раковите клетки. Когато веществото artemisinin, попадне в тялото на човека, то може да разруши злокачествените образувания. Artemisinin на топ  цена, в комбиниция с желязо има невероятно действие върху организма. Анализите сочат, че при употреба на артемизин може да се достигне до 28% ефикасност, но когато той се приема с желязо може да достигне до 98%.

Изследванията показват, че artemisinin може да премахне раковите клетки, които са атакували гърдите на жените. И до ден днешен продължава да се установява, дали билката може да елиминира рака и на други органи в тялото.

Препоръчителен прием: За възрастни: Приемайте 2 капсули дневно със или без храна, или както е препоръчано от Вашия лекар. Чувствителните хора могат да приемат с храната.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 45

Състав Стойност %ПДД
Artemisinin (от сладък пелин (Artemisia annua))  200 мг   †

† Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза (растителен капсула), микрокристална целулоза, целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник).

Не съдържа: ГМО и глутен.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!