Амла-60капс.ест.източник на вит.C, Хималая

  • Марка: Хималая

Укрепва имунната система и осигурява добра резистентност на организма. Мощен антиоксидант, който подпомага борбата със свободните радикали. Подкрепя функциите на черния дроб и възстановяването на тъканите. Има тонизиращ ефект и поддържа нормалната жизненост. 

Амла (Amalaki ,Indian Gooseberry/Emblica officinalis ) е дърво, познато със своите качества от повече от 3000 години. Според аюрведическия текст Чарака Самхита, Амла е несравнимо растение що се отнася до подмладяване. Счита се за символ на добро здраве.

Плодът е важен източник на минерали и аминокиселини. 

Изследователи от Института по природна медицина (университет Тояма, Япония) наричат Амалаки полезен антиоксидант , който подпомага борбата на организма със свободните радикали по време на естествения процес на стареене.

Функции на плода:

Подмладяване на кожата: Като подмладяващо растение Амалаки подхранва тъканите на организма и ускорява процеса на регенерация на клетките. Като добро подхранващо средство допринася за поддържане на нормални енергийни нива и жизненост. Подхранва и поддържа кожата здрава.

Преждевременно стареене: Като мощен антиоксидант Амалаки подпомага борбата със свободните радикали. Свободните радикали са нестабилни йони в организма, които се свързват с преждевременното стареене.

Имуномодулатор: Билката допринася за изграждане на добра имунна система и предпазва организма от много болести, особено тези на дихателната система.  

Грижа за черния дроб:  Амалаки подпомага нормалното функциониране на черния дроб и го предпазва от клетъчно увреждане.

Диспепсия и повишена киселинност:  Амалаки е отлично средство за поддържане на здрав стомашно-чревен тракт. Успокоява стомаха и повишената киселинност.

Противопоказания: Няма

Състав: 1 капсула съдържа 250 мг Амалаки

Дозировка: по 1 капсула два пъти дневно. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. 

Разфасовка: 60 капсули

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!