Алое - капсули - 30 капс, Здравница

  • Марка: Здравница

Алое - сух екстракт на капсули притежава благоприятен ефект при хроничен запек. Продуктът не предизвиква привикване и няма странични ефекти.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

- 100% натурален продукт
- Притежава благоприятен и гарантиран ефект при хроничен запек
- Благоприятства обмяната на веществата
- Не предизвиква привикване
- Не се наблюдават странични ефекти
- Не вреди на организма

Сухият екстракт от Aloe Ferox Miler (или т.нар. горчивите кристали) се получава като сокът на растението се загрява до определена температура, което води до кристализация. Този процес отнема около 6 часа.

Горчивите кристали от алое традиционно се използват при хроничен запек. Ефектът след прием се забелязва само след няколко часа. Запекът причинява натрупването на вредни токсини в организма, чието натрупване може рязко да влоши здравето на човек.

Алоето притежава стимулиращо, слабително, жлъчегонно действие. Лечебният ефект се дължи на антрахиноновите гликозиди, които могат да предизвикат и аборт. Растението има и бактерицидни свойства.

Използва се също при нарушена обмяна на веществата и за повишаване защитните сили на организма; за лечение на гастрит, колит, язва на стомаха.

Съдържание:

Сух екстракт от Алое (Aloe ferox Miller) на прах.

Помощни съставки: магнезиев стеарат, желатинова капсула.

Съдържание в една дневна доза: 0.5 g - 1 g сух екстракт от алое (Aloe ferox Miller).

Начин на употреба:

1-2 капсули веднъж дневно, приети с 250 ml вода.

Противопоказания:

Да не се приема по време на бременност!

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на място, недостъпно от малки деца. Да не се употребява след препоръчания срок на годност.

Производствена информация:

Производството на капсулите Алое - сух екстракт на "Здравница" е осъществено в съответствие със сертифицирана Интегрирана система за управление на качеството и безопасността /БДС EN SIO 9001:2001 и БДС ISO 22000:2006/ сертификат № 117 от 11.11.2014 г.

Опаковка: 30 капсули х 500 g в блистери и картонена кутия
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!